Tjänster

Badrumsrenovering

Merparten av Renoverus uppdrag idag är badrumsrenoveringen, och naturligtvis utför vi alla våra uppdrag i enlighet med gällande normer och branschregler. 

För enkelhetens skull tar vi kommandot över hela badrumsrenoveringen, inklusive VVS- och elinstallationer (totalentreprenad). Som kund hos Renoverus behöver du därför bara ha en kontaktperson, din projektledare. 

Projektledaren har mångårig erfarenhet av badrumsrenoveringar, agerar bollplank i planeringen av badrummet och ger råd kring materialval, färgsättning, disposition och inredning. Renoverus har ett nära samarbete med proffsbutiken Kakeldax genom vilken våra kunder kan handla till rabatterade priser och med fri hemleverans.

Vi är specialister på badrumsrenovering, vår erfarenhet är din trygghet.

Köksrenovering  & totalrenovering 

Renoverus utför även total- och köksrenoveringar, ofta i samband med en badrumsrenovering. Även här följer vi gällande byggnormer och utför samtliga moment, från rivning till färdigställande. Förutom köksrenovering är vi bland annat duktiga på klinkergolv, golvvärme, innertak, m.m. Renoverus samarbetar med leverantörer av bänkskivor, stänkskydd och måttbeställda kök.


Vill du ha en offert?

Hör av dig till oss på 08-446 64 16 så bokar vi in ett möte. Du får gärna använda formuläret nedan så vi får grundinformation redan från början. 

Vi återkommer så fort vi kan – vi försöker svara inom en arbetsdag.


Godkända, auktoriserade, försäkrade och med god ekonomi

Renoverus AB är ett auktoriserat VVS-företag. Endast godkända auktoriserade VVS-företag har rätt att använda logotypen för Säker Vatteninstallation. Sök gärna på www.sakervatten.se för att kontrollera att företaget är auktoriserat. Renoverus är även behöriga att utföra våtrum (badrum) enligt Byggkeramikrådet och PlattsättningsEntreprenörernas Riksförenings (PER) branschregler för våtrum (BBV). Renoverus är försäkrade hos Folksam och har god kreditvärdighet enligt UpplysningsCentralen (UC) och Soliditet. Renoverus är medlem hos miljömärkningen Svanen och verkar för att minska belastningen på miljön.

Logos