Renoverus - vi renoverar badrum

Renoverus började renovera kök och badrum i Täby 2007. Sedan dess har vi byggt hundratals kök och badrum runt om i Stockholm. Sedan 2012 utgår verksamheten från Östermalm i Stockholm, i samband med vilket vi krympte vårt geografiska upptagningsområde till att primärt inbegripa Stockholms innerstad (med vissa undantag). Renoverus har samtliga behörigheter som krävs för renovering av badrum (för el- & VVS-installationer, tätskikt och målning) och utför i huvudsak funktionsentreprenader åt privatpersoner, mindre bostadsrättsföreningar och fastighetsägare.

Proffs på badrumsrenovering i Stockholm

Renoverus är ett litet företag med stora ambitioner. Givet vår ringa storlek är varje kund viktig, och vi värnar våra kundrelationer. Renoverus tar ansvar för att det arbete vi utför håller hög kvalité, att arbetet genomförs enligt de senaste normerna och att hantverkarna som gör jobbet har avtalsenlig lön, är rätt försäkrade och rätt utrustade för uppdraget. Jämte detta verkar vi för att minimera belastningen på miljön. 

Idag har vi kontor på Vallhallavägen 114, Östermalm, där vår kundansvarige tillsammans med projektledare och serviceman arbetar. Våra hantverkare utgår från lagret i Västberga och ambulerar mellan våra kunder som finns i Stockholm med omnejd. 

Renoverus affärsidé – kvalitativa och prisvärda renoveringsarbeten. 

Vi är vare sig snabbast i stan eller billigast i branschen. Med rådande kvadratmeterpriser på bostäder kring 100.000 kronor är det emellertid vår övertygelse att hög kvalité går före låg kostnad. Ett väl utfört badrum höjer värdet på bostaden, vilket blir en lönsam affär i slutänden – det är prisvärt helt enkelt.

Renoverus ARBETE FÖR KLIMAT & MILJÖ

Vi på Renoverus arbetar aktivt och systematisk för att minska belastningen på klimat och miljö. Genom samordnade inköp och planerade transporter bidrar vi till att minska trafiken på våra hårt belastade vägnät. Vi uppdaterar ständigt våra materialval med inriktningen dammfritt, återvunnet, lättvikt och miljömärkt. Av det avfall vi producerar går mindre än 10 % till deponi, väl över 90 % återvinns. Så långt möjligt minimerar vi nyttjande av engångsprodukter och förbrukningsmaterial. Där det är möjligt använder vi vår miljövänliga flotta av transportmedel som består av el-cyklar, Segway, trampcyklar och SL-acesskort. Där det ges tillfälle försöker vi att inspirera andra  – vi har erfarit att arbetet för klimat & miljö inte kostar pengar, det kapar kostnader! 


Vill du ha en offert?

Hör av dig till oss på 08-446 64 16 så bokar vi in ett möte. Du får gärna använda formuläret nedan så vi får grundinformation redan från början. 

Vi återkommer så fort vi kan – vi försöker svara inom en arbetsdag.


Godkända, auktoriserade, försäkrade och med god ekonomi

Renoverus AB är ett auktoriserat VVS-företag. Endast godkända auktoriserade VVS-företag har rätt att använda logotypen för Säker Vatteninstallation. Sök gärna på www.sakervatten.se för att kontrollera att företaget är auktoriserat. Renoverus är även behöriga att utföra våtrum (badrum) enligt Byggkeramikrådet och PlattsättningsEntreprenörernas Riksförenings (PER) branschregler för våtrum (BBV). Renoverus är försäkrade hos Folksam och har god kreditvärdighet enligt UpplysningsCentralen (UC) och Soliditet. Renoverus är medlem hos miljömärkningen Svanen och verkar för att minska belastningen på miljön.

Logos