Kontakt & offert

Behöver du hjälp med badrumsrenovering? Då har du kommit helt rätt. Vi tar gärna ett första kostnadsfritt möte eller telefonsamtal där vi tillsammans går igenom dina önskemål och möjligheter. Ring oss på 08-446 64 16 eller skicka in formuläret så hör vi av oss så fort vi har möjligthet.

Renoverus AB
Valhallavägen 114
114 41 Stockholm
Telefon 08-446 64 16
info [at] renoverus [dot] se

Organisationsnummer 556743-0078
Bankgiro: 302-8917
Innehar F-skatt

 

Visa större karta


Vill du ha en offert?

Hör av dig till oss på 08-446 64 16 så bokar vi in ett möte. Du får gärna använda formuläret nedan så vi får grundinformation redan från början. 

Vi återkommer så fort vi kan – vi försöker svara inom en arbetsdag.


Godkända, auktoriserade, försäkrade och med god ekonomi

Renoverus AB är ett auktoriserat VVS-företag. Endast godkända auktoriserade VVS-företag har rätt att använda logotypen för Säker Vatteninstallation. Sök gärna på www.sakervatten.se för att kontrollera att företaget är auktoriserat. Renoverus är även behöriga att utföra våtrum (badrum) enligt Byggkeramikrådet och PlattsättningsEntreprenörernas Riksförenings (PER) branschregler för våtrum (BBV). Renoverus är försäkrade hos Folksam och har god kreditvärdighet enligt UpplysningsCentralen (UC) och Soliditet. Renoverus är medlem hos miljömärkningen Svanen och verkar för att minska belastningen på miljön.

Logos