Badrumsrenovering – Vasavägen, Danderyd.

Vi fick förtroendet att renovera två badrum på Vasavägen i Danderyd. Kunden önskade klassiska detaljer i modern tappning, vilket får anses beskriva slutresultatet. Vackert fristående badkar med lejontassar, tappkran med klassiska vred och schackrutigt golv ger charm till dessa unika badrum.

Badrum med badkar och duschBadrum med tvättmaskin och torktumlareHandfatHandfat med kranSmart förvaring i badrumDuschhörn och rymlig badrumsmöbelFina kranar på badkar och tvättställDetaljer från badrum, inbyggd toalett

Vill du ha en offert?

Hör av dig till oss på 08-446 64 16 så bokar vi in ett möte. Du får gärna använda formuläret nedan så vi får grundinformation redan från början. 

Vi återkommer så fort vi kan – vi försöker svara inom en arbetsdag.


Godkända, auktoriserade, försäkrade och med god ekonomi

Renoverus AB är ett auktoriserat VVS-företag. Endast godkända auktoriserade VVS-företag har rätt att använda logotypen för Säker Vatteninstallation. Sök gärna på www.sakervatten.se för att kontrollera att företaget är auktoriserat. Renoverus är även behöriga att utföra våtrum (badrum) enligt Byggkeramikrådet och PlattsättningsEntreprenörernas Riksförenings (PER) branschregler för våtrum (BBV). Renoverus är försäkrade hos Folksam och har god kreditvärdighet enligt UpplysningsCentralen (UC) och Soliditet. Renoverus är medlem hos miljömärkningen Svanen och verkar för att minska belastningen på miljön.

Logos