Badrumsrenovering – Stuvsta Torgväg, Huddinge.

Ett av de mer påkostade uppdrag Renoverus utfört. Det ca 20 kvm stora badrummet innehåller bubbelbadkar, dubbelhandfat, inbyggnads-wc, 60x60 granitkeramikplattor på golv, exklusiv mosaik på väggar, genomgående påkostade material. Resultatet – ett av de 20 mest exklusiva hem i Sverige. 

BadrumsrenoveringLuftigt badrumBubbelbadVägghängd WCBubbelbadDubbelhandfatKakelBadkar

Vill du ha en offert?

Hör av dig till oss på 08-446 64 16 så bokar vi in ett möte. Du får gärna använda formuläret nedan så vi får grundinformation redan från början. 

Vi återkommer så fort vi kan – vi försöker svara inom en arbetsdag.


Godkända, auktoriserade, försäkrade och med god ekonomi

Renoverus AB är ett auktoriserat VVS-företag. Endast godkända auktoriserade VVS-företag har rätt att använda logotypen för Säker Vatteninstallation. Sök gärna på www.sakervatten.se för att kontrollera att företaget är auktoriserat. Renoverus är även behöriga att utföra våtrum (badrum) enligt Byggkeramikrådet och PlattsättningsEntreprenörernas Riksförenings (PER) branschregler för våtrum (BBV). Renoverus är försäkrade hos Folksam och har god kreditvärdighet enligt UpplysningsCentralen (UC) och Soliditet. Renoverus är medlem hos miljömärkningen Svanen och verkar för att minska belastningen på miljön.

Logos